Ceramide

Naziv proizvoda: Ceramide
Latinski naziv: Oryza sativa L.
Specifikacija: 5% - 20%
Izgled: Svijetlo žuti prah
Markom: Je li biljka
Testiranje metoda: HPLC

 • Opis
 • Pakiranje
 • Xi'AN je BIO-TEHNOLOGIJE co, LTDspecijalizirao za deset godina od biljnih ekstrakata i izvoza, pružiti klijentima kvalitetno, organski, prirodni, dobru cijenu od raznih biljnih ekstrakata, voća i povrća prah, kao i kozmetiku, kemijskih sirovina.

  Ceramida (izražen ser-A-sredinom OR seramide) su porodica lipidne molekule. I ceramide se sastoji od sphingosine i masne kiseline. Ceramidi su pronađen u visokim koncentracijama unutar stanične membrane stanica. Oni su jedna od komponenti lipida koji čine sphingomyelin, jedan od glavnih lipida u lipidni dvosloj. Godinama se pretpostavljalo ceramida i drugim sphingolipids našli u dvosloj stanične membrane su čisto Strukturne elemente. Ovo se sada zna da je potpuno istinito. Ceramide mogu zapravo djelovati kao signalnih molekula. Najpoznatije djelovanje ceramida i stanični signali uključuju Reguliraju diferencijaciju, proliferaciju, programirana stanična smrt (PCD), a apoptoza (tip I PCD) stanica.

  Naziv proizvoda: Ceramide
  Latinski naziv: Oryza sativa L.
  Specifikacija: 5%, 10%
  Izgled: Svijetlo žuti prah
  Mrežaste veličina: 80 mrežaste
  Razred: Hrana pojačalo; Farmaceutska
  Markom: Je li biljka
  Testiranje metoda: HPLC

  Funkcija:

  1. Ceramide skupu čišćenje lica, hrani i funkcije ekstendera hrane (protiv starenja kože).
  2. Ceramide je najvažniji faktor u održavanju normalne pokožice integritet. Dakle, aktualna dodatak ceramide popravke na oštećenu kožu barijeru koja vodi do dati osjećaj meke kože.
  3. u dermatologiji kliničke studije su pokazale da u mnogim slučajevima dermatitis kao što su atopija, akni i psorijaze su povezane s nižim stupnjem Ceramida u stratum corneum nego normalna koža.

  Povezani sadržaj:

 • Below5KG

  Aluminumfoilbaginside, cartonoutside

  Above6 ~ 25KG

  DoublesealedPPbagsinside, fiberdrumoutside

  DrumVolume

  25KGDrum:37 cm * 37 cm * 51 cm

  10KGDrum:30 cm * 30 cm * 40 cm

  CartonVolume

  1KGCarton:200 mm * 200 mm * 260 mm

  5KGCarton:250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opaska

  Wecouldpackasyourrequirements i OEM pojačalo; ODM dobrodošlicu.

Hot Tags: ceramide, Kina tvornica dobavljač, visoke kvalitete, visoke čistoće, najprodavaniji, odlična cijena, ceramide prah, ceramide proizvođača, ceramidi, čista ceramide
Srodni proizvodi

Upit