L-Karnozin

Naziv proizvoda: L-Carnosine
CAS: 305-84-0
Drugo ime: karnozin
Molekularna formula: C9H14N4O3
Molekulska masa: 226.23
Analiza: 99%
Izgled: Bijeli kristalni prah

 • Opis
 • Pakiranje
 • L-Karnozin

  Karnozin je naučno poznat kao beta-alanil-L-histidin. Sastoji se od jednog molekula svake amino-kiseline histidina i beta-alanina, i stoga je poznat hemijski kao dipeptid. L oblik ili izomer karnozina je biološki aktivan kod ljudi. L-karnozin se uglavnom nalazi u telima životinja, iako je najviše koncentrisan u mozgu i mišićima.

  L-karnozin je lako dostupan u animalnim proteinima, posebno crvenom mesu. Nije prisutan u biljkama, pa strogi vegetarijanci ne primaju l-karnozin iz ishrane. Nivo krvne plazme l-karnozina pada na nulu u roku od nekoliko sati od jedenja crvenog mesa, što pokazuje da se l-karnozin brzo metaboliše uprkos relativno sporo digestiji proteina. Ova osobina znači da su efekti l-karnozina verovatno kratkotrajni.

  Naziv proizvoda: L-Carnosine

  CAS: 305-84-0

  Drugo ime: karnozin

  Molekularna formula: C9H14N4O3

  Molekulska masa: 226.23

  Analiza: 99%

  Izgled: Bijeli kristalni prah


  Funkcije L-Karnozina

  Zdravstvene prednosti L-karnozina uglavnom su posledica njegovih antioksidativnih svojstava, koje podržavaju mnoge uslove vezane za uzrast. Specifična upotreba l-karnozina uključuje podršku za kožu, zglobove, sistem za varenje i memoriju.

  Strogi vegetarijanci najverovatnije imaju nedostatak l-karnozina, jer nisu u stanju da ga dobiju od svoje ishrane. L-carnosine deficeincy je takođe uobičajen među pojedincima koji ne konzumiraju dovoljno govedine, ribe i živine. Nivoi L-karnozina prirodno opadaju sa godinama, tako da starima može biti potrebno dodatke l-karnozina. Kožni uslovi kao što su bore su jedan od najočiglednijih znakova koji ukazuju na to da vam je potreban l-karnozin. Dodatni znaci nedostatka l-karnozina takođe utiču na mozak, srce i imuni sistem.

  1.L-Karnozin je najefikasniji anti-karbonilacijski agens koji je još otkriven. (Karbonilacija je patološki korak u degradaciji proteina tela vezanih za uzrast.) Karnozin pomaže u prevenciji unakrsnog povezivanja kolagena kože što dovodi do gubitka elastičnosti i bora.

  2. Limnozin prah takođe deluje kao regulator koncentracije cinka i bakra u nervnim ćelijama, što pomaže u prevenciji overstimulacije od strane ovih neuroaktivnih u telu, potkrepljuje sve navedeno i druge studije ukazuju na dodatne pogodnosti.

  3.LCarnosine je SuperAntiOxidant koji smanjuje čak i najnestruktivnije slobodne radikale: hidroksil i peroksil radikale, superoxide i singlet kiseonik. Karnozin pomaže u heliaciji jonskih metala (ispiranje toksina iz tela).


 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: l-carnosine, fabrički dobavljač u Kini, visok kvalitet, visoka čistoća, najbolje prodaje, odlična cena
Srodni proizvodi

Upit