Zamrznuti osušeni crveni Pitaya prašak

Naziv proizvoda: liofilizirano Crveni zmaj voće u prahu
Latinski naziv: Hylocereus polyrhizus
Sadržaj: Anthocyanidins Dijetalnih vlakana, vitamina,
Specifikacija: Zamrzni osušeni prah
Izgled: Ljubičasti prašak
Markom: Je li biljka
Testiranje metoda: TLC

 • Opis
 • Pakiranje
 • Xi'AN JE BIO-TEHNOLOGIJE co, LTDspecijalizirao za deset godina od biljnih ekstrakata i izvoza, pružiti klijentima kvalitetno, organski, prirodni, dobru cijenu od raznih biljnih ekstrakata, voća i povrća prah, kao i kozmetiku, kemijskih sirovina.

  Također poznat kao zmaj voće se Pitaya je prelijepa voće intenzivna boja i oblika, Veličanstveni cvijeće i fini okus. Nakon što samo vidio u najboljih restorana je brzo postaje zajednički-mjesto u cijeloj Australiji kao ukras i ukusno svježe voće. Jesti voće poslužiti ohlađeno i prepoloviti. Izrezati meso i sjemenke poput kivi voće.Pitaya voće sadrži umjerene količine vitamina B6, vitamin C, mangan i kalij, eventualno doprinose ravnoteže elektrolita. Zamrznuti voćni prah je prah od vakuum smrznuti za kosu obrađuju svježe plodove. Se koristi kao komponenta za proizvodnju mlijeko trese i dječju hranu. Također se koristi u proizvodnji raznih vrsta kolača i keksa.


  Naziv proizvoda: Zamrzni osušeni crveni Pitaya prašak

  Latinski naziv: Hylocereus polyrhizus

  Sadržaj: Anthocyanidins Dijetalnih vlakana, vitamina,

  Specifikacija: Zamrzni osušeni prah

  Izgled: Ljubičasti prašak

  Mrežaste veličina: 80 mrežaste ili 100Mesh

  Korišteni dio: voće

  Razred: Sastojci hrane

  Markom: Je li biljka

  Testiranje metoda: TLC


  Funkcija:

  1. dobro za dijabetes

  Zmaj voće je rekao da su sposobnost na niže razine glukoze u krvi, a time što je zdrav plod za oboljele od šećerne bolesti. U Tajvanu posebno, osobe s dijabetesom su pozvali liječnici konzumirati zmaj voće.

  2. sadrži zdrave masti

  Male crne sjemenke zmaj voće su bogat izvor Omega-3 masti i Mono-nezasićenih masti, koje su zdrave masti koje ne povećavaju razinu kolesterola u tijelu. U prosjeku, ima preko 1000 sjemenki u zmaj voće.

  3. naprćen sa Antioksidansi

  Zmaj voće, biti prava hrana je izuzetno bogat antioksidantima. Ima širok raspon antioksidansa tvari koje pomažu tijelu borbi protiv slobodnih radikala koji mogu oštetiti stanice i DNK, Dakle djeluju kao zapreke za mnoge bolesti, uključujući rak.

  4. pojačava imunološki sustav

  Kako je ovo super voće bogato vitaminom C, pomaže mnogo u potaknuti imunološki sustav i štiti tijelo od štetne infekcije.

  Vitamin C također je rekao da se osloboditi tijelo od štetnih toksina i metala. Također omogućuje brzo zarastanje rana, posjekotina i modrica. Jesti ovo voće na redovnoj osnovi je rekao da biti koristan u borbi protiv astme i kašlja.

  5. štiti srce

  Zmaj Plodovi su bogati u flavonoidi koji su povezani s povoljnog učinka u zaštiti srca od kardio povezane bolesti. Nadalje, zdrave masti sprečava nakupljanje kolesterola. Niske razine kolesterola uvijek pomaže održavati dobro stanje srca.

  6. pomaže u probavi

  Nakon što sadržaj bogat vlaknima, zmaj ga pojesti će pomoći u probavi kao vlaknima bogata hrana se zna da pomažu probavu i ublažavanje zatvor.

  Osim toga, mogu pomoći očistiti debelo crijevo od toksičnih elemenata te sniziti rizik od raka debelog crijeva. Neke studije također pokazuju zmaj voće imati pozitivan glas biotičke komponente.

  Primjena:

  1.Itcanbeusedasrawmaterialtoaddinwine,fruitjuice,bread,cake,cookies, candyandotherfoods;

  2.Itcanbeusedasfoodadditives,notonlyimprovethecolor,fragranceandtaste, butimprovethe

  nutritionalvalueoffood;

  3.Itcanbeusedasrawmaterialtoreprocess,thespecificproductscontainmedicinalingredients, putem

  thebiochemicalpathwaywecangetdesirablevaluablebyproducts.

 • Below5KG

  Aluminumfoilbaginside, cartonoutside

  Above6 ~ 25KG

  DoublesealedPPbagsinside, fiberdrumoutside

  DrumVolume

  25KGDrum:37 cm * 37 cm * 51 cm

  10KGDrum:30 cm * 30 cm * 40 cm

  CartonVolume

  1KGCarton:200 mm * 200 mm * 260 mm

  5KGCarton:250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opaska

  Wecouldpackasyourrequirements i OEM andamp; ODM dobrodošlicu.

Hot Tags: zamrznuti osušeni crveni pitaya prašak, Kina tvornica dobavljač, visoke kvalitete, visoke čistoće, najprodavaniji, odlična cijena, Zamrzni osušeni crveni pitaya prah, prah crvene pitaya fd, Crveni zmaj voće u prahu, pitaya prah
Srodni proizvodi

Upit