Artesunate

Naziv proizvoda: Artesunate
Izgled: beli ili bezbojni kristal
Specifikacija: 99%
Latinska Naziv: Artemisia Annua L
Biljka koja se koristi: listovi

 • Opis
 • Pakiranje
 • Artesunate

  Artesunate (AS) je lek koji se koristi za lečenje malarije . Intravenski oblik je preferiran za kinidin zbog teške malarije.   Često se koristi kao kombinovana terapija . Ne koristi se za sprečavanje malarije. Artesunat se može injektirati u venu , ubrizgati u mišić ili uzimati usta.

  Artesunate se generalno dobro toleriše. Neželjeni efekti mogu uključiti sporo srčani udar , alergijske reakcije, vrtoglavicu i nizak nivo belih krvnih zrnaca . Izgleda da je tokom trudnoće bezbednija opcija, iako su studije na životinjama pronašle štetu za bebu. [6] Korišćenje je verovatno u redu tokom dojenja . U artemisininskoj klasi lekova.

  Artesunate je na listi osnovnih lekova Svjetske zdravstvene organizacije , najefikasniji i sigurni lekovi potrebni u zdravstvenom sistemu . Veliki troškovi u zemljama u razvoju iznosi 2.09 do 2.57 USD dozu. Nije komercijalno dostupan u Sjedinjenim Državama; Međutim, može se dobiti od Centara za kontrolu bolesti . Prvobitno je napravljen od biljke slatkog pelena .

  Naziv proizvoda : Artesunate

  Izgled: beli ili bezbojni kristal

  Specifikacija: 99%

  Latinska Naziv: Artemisia Annua L

  Biljka koja se koristi: listovi


  Aplikacije Artesunate

  Artesunate je prvi tretman za djecu ili odrasle osobe sa teškom malarijom. Preporuka je da se ubrizgava najmanje 24 sata artesunata. Kombinovana terapija zasnovana na artemisininu može se koristiti u ustima kod osoba koje mogu da ga tolerišu nakon 24 časa injekcijom. U ustanovama gde dugotrajna nega nije prikladna, artesunat se može davati kao jednokratno intramuskularno ubrizgavanje ili rektalni put (deca <6 godina)="" pre="" prenošenja="" njege="" na="" viši="">

  Artesunat je poželjan preko parenteralnog kinina za ozbiljnu terapiju malarijom. Pokazano je da artesunat sprečava više smrtnih slučajeva od teške malarije nego kinina u dva velika multicentrična randomizirana kontrolisana ispitivanja iz Afrike [11] i Azije. Sledeći sistematski pregled sedam randomizovanih kontrolisanih studija utvrdio je da je ovo poboljšanje u stopama preživljavanja konzistentno u svim istraživanjima.

  Artesunate se takođe koristi za liječenje manje teških oblika malarije kada se može davati oralno. Ima aktivnost protiv P. ovale, P. malariae i teške P. knowlesi.

  Artesunate + sulfadoxine / pyrimethamine za liječenje P. vivax se ne preporučuje zbog visokih stopa otpornosti.

  Dok se artesunat primarno koristi kao tretman za malariju, postoje neki dokazi da može imati i neke pozitivne efekte kod Schistosoma haematobium infekcije, ali nije ocijenjen u velikim randomiziranim ispitivanjima.

  Iako nije odobrena od strane FDA za upotrebu u Sjedinjenim Državama, artesunat se koristi kao tretman izbora za tešku malariju od strane Svetske zdravstvene organizacije (WHO) nad kinidinom.

   

   

 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: artesunate, fabrički dobavljač u Kini, visok kvalitet, visoka čistoća, najbolje prodaje, odlična cena
Srodni proizvodi

Upit