Okra Seed Extract

Naziv proizvoda: Ekstrakt semena Okra
Izgled: Žuti smeđi prah
Deo upotrebljen: Seed pod
Sastojci: kaproska kiselina, almitinska kiselina

 • Opis
 • Pakiranje
 • Okra Seed Extract

  Okra (poznat i pod imenom gumbo), je toplo rasprostranjena topla sezona godišnjeg povrća iz iste porodice kao holhok, ruža Sharon i hibiskus. Nezrele mahune se koriste za supe, konzervu i čorbe ili kao prženi ili kuvani povrće. Hibiskus izgleda kao cvijeće i uspravna biljka (visine od 3 do 6 metara ili više) ima ukrasnu vrijednost za dvorište dvorišta.

  Okra je izvrsna laksativna ljepotica za razdražljivo crijevo, leči čireve i umiruje gastrointestinalnu stazu. Okra je potpuno netoksična, neobičajna forma, nema neželjenih efekata, puna je hranljivih sastojaka, a ekonomski je na dohvat ruke najviše u odnosu na kontracepcijske pilule. Okra vezuje višak holesterola i toksina (u žučnim kiselinama). Ove, ako ne i evakuirane, izazvace brojne zdravstvene probleme.

  Okra ekstraktni prah može aktivirati aktivnosti centralnog nerva i muške postelje. Za prostatitis, muška funkcija je slaba, yin i jang, endokrini poremećaji i drugi simptomi. Zove se " biljka Viagra " u Americi.

  Okra je popularna zdrastvena hrana zbog visokog sadržaja vlakana, vitamina C i folata. Okra je poznat po tome što je visoko u antioksidantima. Okra je takođe dobar izvor kalcijuma i kalijuma.

  Naziv proizvoda: Ekstrakt semena Okra

  Izgled: Žuti smeđi prah

  Deo upotrebljen: Seed pod

  Sastojci: kaproska kiselina, almitinska kiselina


  Funkcije ekstrakta semena Okra

  Ekstrakt semena Oka je bogat cinkom i selenom i ostalim elementima u tragovima, može poboljšati anti-karcinom tela. Plus bogat vitaminom C i rastvorljivim vlaknima, ne samo da ima utjecaj na zdravlje na kožu i čini kožu bijelom i blagom.

  2. Ekstrakt semena Oka sadrži gvožđe, kalcijum i ugljene hidrate i druge hranljive materije, efekat sprečavanja anemije.

  3. Ima zaštitnu sekreciju mučina u stomaku i promoviše lučenje sokova želuca, povećan apetit, poboljšava embolizam varenja.

  4. Sadrži vitamin A, koristi za zdravlje mrežnjače, viziju održavanja.


 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: ekstrakt semena okra, fabrički dobavljač u Kini, visok kvalitet, visoka čistoća, najbolje prodaje, odlična cena
Srodni proizvodi

Upit