Ekstrakt sapuna, Ekstrakt Quillaja Saponaria

Ekstrakt sapuna, Ekstrakt Quillaja Saponaria

Prodcut Ime: Soapbark Extract, Quillaja Saponaria Extract
Latinski Naziv: Acacia farnesiana (Linn.) Willd.
Specifikacija: 10: 1 20: 1
Izgled: Smeđa žuti prah
Veličina mreže: 80 Mesh
Ocena: Vrh
Naziv marke: LS-Herb
Metoda ispitivanja: HPLC

 • Opis
 • Pakiranje
 • Ekstrakt sapuna, Ekstrakt Quillaja Saponaria

  Quillaja saponaria, sapun drveća sapuna ili Soapbark, je zimzeleno drvo u porodici Quillajaceae, rođena u toplom centralnom Čileu. U Čileu to se javlja od 32 do 40 ° južne širine. Populacije se nalaze čak 2000 m (6500 stopa) iznad nivoa mora. Quillaja saponaria može doći do visine od 15-20m (50-65 ft). Drvo ima gustu, tamnu koreju, glatko, kožano, sjajno, ovalno zimzeleno lišće 3-5 cm dugo, belo cvijeće 15 mm prečnika s gustim corymbsom, a suvo voće sa pet folikula sa po 10-20 sjemena.

  Unutrašnja korijena saponarije quillaja može se smanjiti na prašak i primeniti kao zamena za sapun, jer ona stvara penu sa vodom, zahvaljujući prisustvu glukozidnog saponina, ponekad   razlikuju se kao quillaia saponin. Ekstrakt Quillaja saponaria se takođe primenjuje kao pomoćni prskar za poljoprivredu. Ista ili bliska slična supstanca se nalazi u soapwortu (Saponaria officinalis), u korenu senog (Polygala senega) i sarsaparilla; čini se da je hemijski povezan sa digitoninom, koji se javlja u digitalisu. Drvo se koristi u cabinetry-u, a mirisi izvedeni iz drveta se koriste u parfemima i kozmetičkim proizvodima.

  Prodc ut Nme: Ekstrakt sapuna , Quillaja S aponaria E xtract

  Latinski Naziv: Acacia farnesiana (Linn.) Willd.

  Specifikacija: 10: 1 20: 1

  Izgled: Smeđa žuti prah

  Veličina mreže: 80 Mesh

  Ocena: Vrh

  Naziv marke: LS-Herb

  Metoda ispitivanja: HPLC


  Primenjivanje ekstrakta sapuna

  1. Ekstrakt Quillaja saponaria ima dugu istoriju medicinske upotrebe s Andskim ljudima koji su ga koristili posebno kao tretman za različite probleme u grudima.

  2. Ekstrakt Quillaja saponaria se koristi kao aditiv za hranu i kao sastojak u farmaceutskim proizvodima, proizvodima za ličnu zaštitu i peni od vatre.

  3. Ekstrakt Quillaja saponaria se koristi kao dodatak za fotografske filmove i penjenje za pića.

  4. Ekstrakt Quillaja saponaria pomaže u podsticanju proizvodnje fluidnije sluzokože u disajnim putevima, čime se olakšava uklanjanje flegma kroz kašalj.

  5. Takođe se smatra da ekstrakt Quillaja saponaria ima adjuvantna svojstva za rješenja za vakcinu. Adjuvant QS21 je saponin koji se može dobiti iz ekstrakta quillaja saponaria.


 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: ekstrakt sapunice, ekstrakt quillaja saponaria, dobavljač u Kini, visok kvalitet, visoka čistoća, najbolje prodaje, odlična cena
Srodni proizvodi

Upit