Shiitake gljiva ekstrakt

Naziv proizvoda: ekstrakt Shiitake
Latinski naziv: Lentinus edodes (Berk.) pjevati
Specifikacija: Polisaharid 10% - 40%
Izgled: Smeđe - žuta fini prah
Markom: Je li biljka
Testiranje metoda: HPLC/UV

 • Opis
 • Pakiranje
 • Xi'AN je BIO-TEHNOLOGIJE co, LTDspecijalizirao za deset godina od biljnih ekstrakata i izvoza, pružiti klijentima kvalitetno, organski, prirodni, dobru cijenu od raznih biljnih ekstrakata, voća i povrća prah, kao i kozmetiku, kemijskih sirovina.

  Gljiva shiitake (Lentinus edodes), u Japanu i Kini već koristi nekoliko tisuća godina povijesti. Njegova istovremeno, kao neka vrsta poznata namirnica i ljekovitih gljiva. Za dugo vremena, ljudi sve vjeruju da gljive mogu povećati energiju i uklanjanje crijevnih parazita za liječenje obične prehlade. Gljive sadrže masti, ugljikohidrata, bjelančevina, vlakana, vitamina i minerala. Međutim, to je ključna komponenta se zove polisaharid lentinan.Xianggu gljiva polisaharida ekstrahiran je iz micelija gljiva i drobljenje, koja je bogata polisaharida i lignina. Korištenje prije gljiva glavu i kljun rast micelija gljiva xianggu proizvodi mogu biti proizvedeni nakon drobljenja može se smanjiti zarazne hepatitisa b.Mushroom također može potaknuti bijele krvne stanice proizvode interferon. Show će pomoći poboljšati imunitet u istraživački laboratorij.


  Naziv proizvoda: ekstrakt Shiitake gljiva

  Latinski naziv: Lentinus edodes (Berk.) pjevati

  Specifikacija: Polisaharid 10% - 40%

  Izgled: Smeđe - žuta fini prah

  Mrežaste veličina: 80 mrežaste

  Polovni dio: Voće tijelo

  Razred: Hrana pojačalo; Farmaceutska

  Markom: Je li biljka

  Testiranje metoda: UV


  Funkcija:

  1. kao dodatak prehrani, shitake gljiva se koristi u kombinaciji s druge vrste kemoterapije u liječenju raka pluća, melanom, rak želuca, rak dojke i rak debelog crijeva

  2. je na snazi u pomaže potisnuti rak ponavljanja i produžavanja životnog vijeka oboljelih od raka

  3. Također možete aktivirati makrofaga i limfocita, ubrzati formu i oslobađanje interleukina i čimbenik nekroze tumora

  4. osim toga, može se koristiti za liječenje dijabetesa, popravak oštećene stanice, pojačavaju imunitet i poticanje stvaranja interferona.

  Primjena:

  U Alternativna medicina, AHCC je rekao da stimulira imunološki sustav i povećati svoje obrane protiv virusnih infekcija, uključujući gripu i naobična prehlada.

  Mnogi zagovornici također sugeriraju da AHCC može pomoći zaštititi protiv raka i smanjuju nuspojave kemoterapije. Osim toga, AHCC je rekao da pomogne spriječiti bolest srca i liječenje hepatitisa.


 • Below5KG

  Aluminumfoilbaginside, cartonoutside

  Above6 ~ 25KG

  DoublesealedPPbagsinside, fiberdrumoutside

  DrumVolume

  25KGDrum:37 cm * 37 cm * 51 cm

  10KGDrum:30 cm * 30 cm * 40 cm

  CartonVolume

  1KGCarton:200 mm * 200 mm * 260 mm

  5KGCarton:250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opaska

  Wecouldpackasyourrequirements i OEM pojačalo; ODM dobrodošlicu.

Hot Tags: Ne samo shiitake ekstrakt Kina tvornica dobavljač, visoke kvalitete, visoke čistoće, najprodavaniji, odlična cijena, shiitake, nego ekstrakt, ekstrakt shiitake, lentinan, beta glukan, lentinan(lnt) za potentiator(hdp) obranu domaćina
Srodni proizvodi

Upit