Prirodni surfaktanti Tea Saponin 90% 98%

Ime proizvoda: čaj saponin
Latinsko ime: Camellia oleifera seme
Koristite deo: Seme
Metoda ispitivanja: HPLC
Izgled: žuti prah
Naziv marke: LS-Herb

 • Opis
 • Pakiranje
 • Prirodni surfaktanti Tea Saponin 90% 98%

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGIJA CO., LTD.   specijalizovana je za deset godina biljnih ekstrakata i izvozne trgovine, kako bi kupcima pružila kvalitetnu, organsku, prirodnu, dobru cenu različitih biljnih ekstrakata, voća i povrća, kao i kozmetike, hemijskih sirovina.

  Čaj saponin (pripada familiji saponina), predstavlja jednu vrstu glikozidnih jedinjenja, koja se ekstrahuje iz semena kamelije. Ne samo da je efikasan u dekontaminaciji, peni, emulzifikaciji, decentralizaciji i zasićenju, već i funkciji smanjenja upale, olakšavajući bol i otpornost na epifit, koji se široko koristi u hrani, piću, hemikaliji, medicini, pesticidima, gumama, filmovima, građevinski materijali, gašenje materijala, proizvodi za negu kose i tako dalje. Dakle, saponin čaja takođe može biti nazvan: surfaktant, dve emulzije, deterdžent, pesticid, sredstvo za pjenjenje i anti-abrazivni agens. Seme Camellia sadrže 11 do 15% čajnog saponina, koji se može ekstrahovati iz ulje virgin kamelije ili torta sa posebnim organskim rastvaračem.

  Čaj saponin se ekstrahuje iz semena čaja iz klase jedinjenja glukozida, dobro je prirodno površinsko aktivno sredstvo koje se široko koristi u ljekovoj industriji, hemikalijama, pesticidima, pićima, poljoprivredi, tekstilu, nafti, rudarstvu, građevinskim materijalima i područjima kao što su izgradnja autoputeva, proizvodnja emulgatora, deterdženta, aditiva za pesticide, aditiva za hranu, agrokulturnih sredstava za rak, pomoćnih sredstava za tekstil, reagensa za flotiranje ulja, maziva za miniranje, kao i stabilnosti sredstva za gašenje betona iz antifriza, kao što je sa autoputem.


  Naziv proizvoda: Tea Saponin

  Latinska Naziv: Camellia Oleifera Seed

  Koristite deo: Seme

  Specifikacije: 90% 98%

  Metoda ispitivanja: HPLC

  Izgled: Žuti prah

  Naziv marke: LS-Herb

  tea seed.jpgtea seed.jpg

  Tea saponin (4).jpg


  Tea saponin (3).jpg


  Funkcije Tea Saponin:

  Soponin čiste čiste čajeve je neionski površinski aktivni sastojak, koji ima snažne efekte penjenja, emulgovanja, raspršivanja i vlaženja. a efekat pene ne utiče na hardver. Pored toga, to je bila nepropusnost, antiinflamatorna, analgetička, anti-karcinska dejstva koja su korišćena u medicini, hrani i dnevnoj hemikaliji kao agensi.

  1. Dobra emulzija, disperzija i svojstvo penjenja, koji se mogu široko koristiti u poljoprivredi, hemijskoj industriji, medicini, građevinskom materijalu, prehrambenoj i ostaloj industriji za deterdžente, pesticide, emulgate, diuretike i sredstva za puhanje.

  2. Sa nepropusnošću, antiinflamatornim, analgetičkim, anti-kancerskim aktivnostima.

  3. Može se koristiti iu poljoprivredi, kao prirodnim pesticidima.

  Primena čaja Saponin:

  1. Primjenjuje se na polju hrane, koristi se kao prirodni antioksidant, sredstva za antistatik i sredstva za izbjeljivanje.

  2. Kao kozmetika i dnevni hemijski aditiv, poseduje efekat anti-bora i anti-starenja. Može da razbije mesto, spreči i leči kožnu bolest i senzibilitet, zubni zub, zubnu ploču, parodontitis i halitozu, štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja i sprečava kancer kože.

  3. Primjenjen u farmaceutskom polju, koristi se za spriječavanje i liječenje kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa. Poseduje efekat sterilizacije i antivirusa. Dostupan je kao sirovina supsidijarne i medicinske medicine.


 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: Tea Saponin, fabrički dobavljač u Kini, visok kvalitet, visoka čistoća, najbolje prodaje, odlična cena
Srodni proizvodi

Upit