Čaj Saponina

Naziv proizvoda: čaj saponina
Latinski naziv: Camellia oleifera sjeme
Korištenje dijela: sjeme
Testiranje metoda: HPLC
Izgled: žuti prah
Markom: Je li biljka

 • Opis
 • Pakiranje
 • Xi'AN je BIO-TEHNOLOGIJE co, LTDspecijalizirao za deset godina od biljnih ekstrakata i izvoza, pružiti klijentima kvalitetno, organski, prirodni, dobru cijenu od raznih biljnih ekstrakata, voća i povrća prah, kao i kozmetiku, kemijskih sirovina.

  Čaj saponina (pripada porodici saponina), je jedna vrsta glikozida spoj, koji je izvađen iz sjemena kamelije. Nije samo učinkovit u dekontaminaciju, pjeneći, emulsification, decentralizacija i zasićenja, ali isto tako sa funkcije smanjuju upalu, ublažavanju boli i opiranje aerofit, koja je naširoko koristi u hranu, piće, kemijski, medicina, pesticida, gume, film, građevinski materijal, ugasiti materijal, proizvodi za njegu kose i tako dalje. Dakle, čaj saponina također mogu biti imenovan: surfaktant, woemulsion, deterdžent, pesticida, pjenušavim agenta i antiabrazivna agenta. Kamelija sjemenke sadrže 11-15% čaj saponina, koji može biti izvađen iz djevice kamelija ulje ili čaj sjeme kolač sa posebnim organskim otapalom.

  A čaj saponina je izvađen iz sjemena čaj iz klase spojeva glukozida, jel je dobra prirodna surfaktant, koji se može široko koristiti u Lake industrije, kemikalija, pesticida, pića, uzgoj, tekstil, ulje, Rudarstvo, građevinski materijal i u područjima kao što su izgradnja autocesta, proizvodnju emulgator, deterdžent, pesticid aditiva, hraniti aditiva, rakova akvakulture agenta, Tekstilna pomoćna sredstva, ulja plutanje reagensi, rudarski maziva , kao i stabilnost gazirano betona sredstvo, kao što s autoceste.


  Productname:tea saponina

  Latinski naziv: Camellia oleifera sjeme

  Korištenje dijela: sjeme

  Testiranje metoda: HPLC

  Izgled: žuti prah

  Markom: Je li biljka

  Funkcija:

  1. Theaflavins su najvažniji aktivni sastojci ekstrakta crnog čaja.

  2. Theaflavins (TFs) posjeduju razne zdrave i ljekovite akcije i će poslužiti kao učinkovit anti-kardiovaskularni i krvne žile mozga, protiv ateroskleroze i protu-hyperlipodemia agente.

  3. američka suvremena farmakološka istraživanja pokazuju da su TFs vjerojatnije da je nova vrsta anti-kardiovaskularni i krvne žile mozga droga i da postoji svojevrstan prirodni aspirin. Čuvanje: čuvati u kul pojačalo; suha područja, držati podalje od izravne svjetlosti i topline.

  Primjena:

  1.Primijeniti u području hrane, se koristi kao prirodni antioksidans, antistaling agent i anti-blijedi agenata.

  2.Kozmetika i dnevne kemijske addiitive, posjeduje učinak protiv bora i protiv starenja. To može rastjerati spot, spriječiti i liječiti kožne bolesti i senzibilitet, oštećenog zuba, Zubni plak, parodontitis i zadah iz usta, štiti kožu od štetnih zraka solarna i spriječiti rak kože.

  3.Apnalio u farmaceutskom području, se koristi za prevenciju i liječenje kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa. Posjeduje snagu sterilizacije i antivirus. Dostupan je kao sirovina od podružnica izdravstveni medecine.

 • Below5KG

  Aluminumfoilbaginside, cartonoutside

  Above6 ~ 25KG

  DoublesealedPPbagsinside, fiberdrumoutside

  DrumVolume

  25KGDrum:37 cm * 37 cm * 51 cm

  10KGDrum:30 cm * 30 cm * 40 cm

  CartonVolume

  1KGCarton:200 mm * 200 mm * 260 mm

  5KGCarton:250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opaska

  Wecouldpackasyourrequirements i OEM pojačalo; ODM dobrodošlicu.

Hot Tags: čaj saponina, Kina tvornica dobavljač, visoke kvalitete, visoke čistoće, najprodavaniji, odlična cijena
Srodni proizvodi

Upit