Superfoods 100% Natural Protein Fiber Powder Powder

Prodcut ime: Hemp Protein powder
Sadržaj: Proteini
Specifikacija: 50% & 70%
Izgled: sivi beli prah
Veličina mreže: 80 Mesh

 • Opis
 • Pakiranje
 • Superfoods 100% Natural Protein Fiber Powder Powder

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGIJA CO., LTD.   specijalizovana je za deset godina biljnih ekstrakata i izvozne trgovine, kako bi kupcima pružila kvalitetnu, organsku, prirodnu, dobru cenu različitih biljnih ekstrakata, voća i povrća, kao i kozmetike, hemijskih sirovina.

  Organski Hemp protein, napravljen od sjemena konoplje, je dodatak proteina visokih vlakana koji se može koristiti za povećanje ukupnog unosa proteina za vegane i ne-vegane. Konoplja se može smatrati superiornim proteinskim izvorima zahvaljujući svojoj prosječnoj svarljivosti, što ga čini idealnim za sportiste. Dodatne prednosti proteina konoplje uključuju potencijalna imunološka poboljšanja i anti-zamorne osobine, kao i zaštitne efekte bubrega.

  Konoplja je izuzetno raznovrstan usev koji se može uzgajati i za namirnice i za hranu. Semen konoplje, koji se koristi za proizvodnju konoplje, sastoji se od oko 45 procenata ulja, 35 procenata proteina i 10 procenata ugljenih hidrata. Seme konoplje ima mnoštvo prehrambenih prednosti, prema agenciji Agriculture and Agri-food Canada. Osim svojih zdravstvenih prednosti, konoplja je vrlo ekološki prihvatljiva, jer se može uzgajati bez upotrebe fungicida, herbicida i pesticida i efikasno absorbuje ugljen-dioksid.


  Prodcut Ime: Hemp Protein powder

  Sadržaj: Proteini
  Specifikacija: 50% & 70%
  Izgled: sivo-beli prah
  Veličina mreže: 80 Mesh
  Korišćeni gaz: Seed
  Grade: superfoodi Sastojci
  Naziv marke: LS-Herb
  Metoda ispitivanja: HPLC


  Hemp Protein Powder.jpg
  Hempseed protein powder (3).jpg


  Hempseed protein powder (4).jpg

  Funkcije praškastih vlakana proteina:

  1. Kao direktna proteina i dodatak ishrani ljudskog tela, široko se koristi u farmaceutskoj, prehrambenoj, pića i hemijskoj industriji u domaćinstvu. 65% Fructus proteina kanabisa je edestin koji je efikasan u promovisanju varenja;

  2. Relativno bez fosfora, to je skelet ćelijske DNK i novi izvor veoma odličnih povrća;

  3. Fructus proteina kanabisa ne sadrži inhibitore triptofana, ne utiče na apsorpciju proteina, ne sadrži oligosaharide i faktore senzibilizacije sadržane u soji, a ne uzrokuje nadimanje želuca, mučnina i anafilaksiju.

  4. Organski Fructus kanabis ima 25%, sadržaj proteina 20 poznatih amino kiselina, uključujući 9 esencijalnih aminokiselina (EEAs).

  5. Sadržaj organskog ukupnog proteina Fructus kanabisa sličan je onom u soji. Seme pomorandža ne sadrži oligosaharide i faktore senzibilizacije sadržane u soji i sadrže više proteina od oraha, drugih biljnih semena, mlečnih proizvoda, mesa, ribe ili živine .

  6. Fructusorganic protein kanabisa sadrži visok sadržaj arginina i histidina koji su svi vrlo važni za razvoj detinjstva, a cistin koji je bitan za sintezu enzima.

  Primena proteina vlakna u prahu:

  1. Primijenjen na polju hrane, postao je nova sirovina koja se koristila u industriji hrane i pića

  2. Primijenjen u polju zdravstvenog proizvoda

  3. Primijenjen u farmaceutskoj oblasti, medicina, sirovina za zdravstvene proizvode.


 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: Hemp Protein Powder, Kina fabrički dobavljač, visoke kvalitete, visoke čistoće, najbolje prodaje, odlične cijene
Srodni proizvodi

Upit