Konoplja Protein u prahu

Naziv proizvoda: Konoplja Protein u prahu
Latinski naziv: Cannabis sativa L.
Sadržaj: Protein
Specifikacija: 50% 70%
Izgled: sivo bijeli prah
Mrežaste veličina: 80 mrežaste

 • Opis
 • Pakiranje
 • Xi'AN je BIO-TEHNOLOGIJE co, LTDspecijalizirao za deset godina od biljnih ekstrakata i izvoza, pružiti klijentima kvalitetno, organski, prirodni, dobru cijenu od raznih biljnih ekstrakata, voća i povrća prah, kao i kozmetiku, kemijskih sirovina.

  Organskih proteina konoplje, od sjemena konoplje je visoka vlakana proteina prehrani koje mogu biti iskorištene kako bi se poboljšala unos proteina za vegane i sobe-vegani podjednako. Konoplja se može smatrati izvor vrhunskog proteina zbog svoje iznad prosjeka probavljivost, što ga čini idealan za sportaše. Dodatne beneficije proteina konoplje uključuju potencijalne imunološki pojačavaju i svojstva protiv umora, kao i bubreg-zaštitne efekte.

  Konoplja je izuzetno raznolika kultura koja može se uzgajati za hranu i neprehrambene svrhe. Sjeme konoplje, koji se koristi za proizvodnju konoplje proteina, sastoji se od približno 45 posto ulja, 35 posto bjelančevina i 10 posto ugljikohidrata. Konoplja sjeme posjeduje mnoge prehrambene vrijednosti, po poljoprivrede i Agro-prehrambene Kanada. Osim svoje zdravstvene beneficije, konoplja je ekološki vrlo prihvatljiv način, i može se uzgajati bez korištenja fungicida, herbicida i pesticida i to efikasno apsorbira ugljični dioksid.


  Naziv proizvoda: Konoplja Protein u prahu
  Latinski naziv: Cannabis sativa L.

  Sadržaj: Protein
  Specifikacija: 50% pojačalo; 70%
  Izgled: siva whitepowder
  Mrežaste veličina: 80 mrežaste
  Polovni dio: sjeme
  Razreda: superfoodsIngredients
  Markom: Je li biljka
  Testiranje metoda: HPLC


  Funkcija:

  1. Kao direktni proteina i dodaci prehrani od ljudskog tijela, to je naširoko koristi u farmaceutskoj, hrane, pića i domaćinstvo kemijske industrije. 65% proteina offructus kanabis je edestin, koji je na snazi u promovira probavu;

  2. Relativno fosfora-free, to je kostur stanica DNK i novi izvor vrlo odlična biljna bjelančevina;

  3. Fructus kanabisa proteina ne sadrži inhibitor triptofan, je ne utječe na apsorpciju proteina, ne sadrži oligosaharida i senzibilizacija faktora sadržanih u soje i ne izaziva stomachbloating, mučnina i anafilaksija.

  4. Organski fructus kanabisa ima 25%, bjelančevina sadržaja sa 20 poznatih aminokiselina, uključujući i 9 esencijalnih aminokiselina (EEAs).

  5. Sadržaj organskih proteina fructus kanabisa je sličan s tim od soje. Pomoći sjemenke ne sadrže oligosaharida i senzibilizacija faktora sadrzanih soje i sadrži više proteina od matice, drugi sjeme biljaka, mliječnih proizvoda, mesa, ribe i peradi.

  6. Fructusorganic kanabisa proteina sadrži visok sadržaj arginin i histidin koje su vrlo važne za rast djetinjstvo i cistin koja je neophodna za sintezu enzima.

  Primjena:

  1. Primijeniti u području hrane, ona je postala nova sirovina koja se koristi u industriji hrane i pića

  2. Primijeniti u području zdravlja proizvoda

  3. Primjenjuje u ljekarničke djelatnosti, Medicine, zdravstvene proizvode Sirovi materijal.


 • Below5KG

  Aluminumfoilbaginside, cartonoutside

  Above6 ~ 25KG

  DoublesealedPPbagsinside, fiberdrumoutside

  DrumVolume

  25KGDrum:37 cm * 37 cm * 51 cm

  10KGDrum:30 cm * 30 cm * 40 cm

  CartonVolume

  1KGCarton:200 mm * 200 mm * 260 mm

  5KGCarton:250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opaska

  Wecouldpackasyourrequirements i OEM pojačalo; ODM dobrodošlicu.

Hot Tags: konoplja protein u prahu, Kina tvornica dobavljač, visoke kvalitete, visoke čistoće, najprodavaniji, odlična cijena
Srodni proizvodi

Upit