Alkalizovani prah kakao

Prodcut Ime: Alkalizovani prah kakaa
Latin Naziv: Theobroma cacao
Sadržaj: Teobromin
Specifikacija: čisti prah
Izgled: smeđi prah
Veličina mreže: 80 Mesh
Korišćeni gaz: Seed

 • Opis
 • Pakiranje
 • Alkalizovani prah kakao

  Alkalizovani kakao prah sada se gaji u Brazilu, Kostarika, Guayaquil, Ekvador, Venecuela, Peru, Gvatemala i većina ostalih ostrva Zapadne Indije kao Afrika, Cejlon, Samoa i regioni s sličnim Clima.

  1) Kakao sadrži prirodnu γ -maserinu kiselinu (GABA) koja je korisna u smanjenju povišenog krvnog pritiska, pomažući cirkulaciju krvi i smirujuću nervozu.

  2) Zdravlje koje promoviše zdravlje ekstrakta kakaa doprinosi sinergizam teobromina i polifenola. Osim toga, veruje se da je efekat relaksacije ekstrakta kakao priznanje GABA-u.

  3) Klinička istraživanja otkrila su da teobromin inhibira akumulaciju masti, dok polofenoli kaka povećavaju metabolizam masti.

  Prodcut N a : Alkalizovani prah kakao

  Latin Naziv: Theobroma cacao

  Sadržaj: Teobromin

  Specifikacija: čisti prah

  Izgled: smeđi prah

  Veličina mreže: 80 Mesh

  Korišćeni gaz: Seed

  Ocena: Hrana

  Naziv marke: LS-Herb

  Metoda ispitivanja: TLC


  Funkcije alkalizovanog praha kakaoa

  1. Kardiovaskularno zdravlje - pokazano je da minerali i vitamini koji se nađu u kakao su pomoću različitih kardiovaskularnih problema kao što su snižavanje visokog holesterola, balansiranje krvnog pritiska i obnavljanje srčanih bolesti.

  2. Digestija - Cacao stimuliše proizvodnju digestivnih enzima tijela, dok količina vlakana koja je uključena u svakoj poslužiteljskoj službi podržava varenje.

  3. Neutralizacija slobodnih radikala - Slobodni radikali mogu se naći na mnogim mestima (izlaganje suncu, cigaretni dim, zagađenje). Visok stepen antioksidanata koji nudi sirova čokolada može neutralizirati ove izuzetno štetne agense.

  4. Mentalno dobro - Jedna od masti pronađenih u čokoladi se zove anadamid i naziva se po sanskrtskoj riječi za "blaženstvo". Aktivira receptor koji povećava proizvodnju dopamina. Jelo čokolada takođe oslobađa endorfine u mozak, što smanjuje nivo bola i stresa.

  5. Gubitak težine - Teško je vjerovati da čokolada u stvari može pomoći da izgubite težinu. Međutim, kada se ne infundira sa šećerom, mlekom i skrobom, pasulj kakao (ili njegovi nusprodukti kao što su psi ili prah) može promovirati gubitak težine. Proizvodi sa niskim sadržajem šećera mogu zapravo imati negativnu vrednost kalorija.


 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: alkalizovani kakao prah, fabrički dobavljač u Kini, visok kvalitet, visoka čistoća, najbolje prodaje, odlična cena
Srodni proizvodi

Upit