Dobar kvalitet Psyllium Husk praha

Prodcut ime: Psyllium Husk Powder
Latinski naziv: Plantago asiatica L.
Sadržaj: vlakna
Specifikacija: 98% i 99%
Izgled: sivo beli prah
Naziv marke: LS-Herb
Metoda ispitivanja: HPLC

 • Opis
 • Pakiranje
 • Dobar kvalitet Psyllium Husk praha

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGIJA CO., LTD. specijalizovana je za deset godina biljnih ekstrakata i izvozne trgovine, kako bi kupcima pružila kvalitetnu, organsku, prirodnu, dobru cenu različitih biljnih ekstrakata, voća i povrća, kao i kozmetike, hemijskih sirovina.

  Psyllium luska, koja se jednostavno naziva psyllium, predstavljaju dijelove semena biljke Plantago ovata roda Plantago koja je rodjena u Indiji, ali se može naći na drugim mestima. Psilijumske ljuske su higroskopske, sposobne da apsorbuju tečnosti koje se prvenstveno koriste kao laksativ za oblikovanje u velikom broju i dobar izvor dijetetskih vlakana i komercijalno koriste za proizvodnju sluzi.

  Psilijumska ljuska je efikasna biljka koja se koristi za gubljenje težine i održavanje općeg zdravlja creva. Prednosti Psyllium luske dolaze od spužvastog vlakna koji nije lako probavljiv i predstavlja osećaj punosti, čime se smanjuje apetit. Lupina psyllium bogata vlaknima takođe poboljšava varenje tokom čišćenja sistema. Psyllium je odličan izvor vlakana za niskih ugljenih hidrata koji su efikasni u programima za kontrolu telesne težine.

  Prodcut Ime: Psyllium Husk Powder

  Latinski naziv: Plantago asiatica L.

  Sadržaj: vlakna

  Specifikacija: 98% i 99%

  Izgled: sivo beli prah

  Veličina mreže: 80 Mesh

  Korišćeni gaz: Seed

  Ocena: Hrana i farmaceutski proizvodi

  Naziv marke: LS-Herb

  Metoda ispitivanja: HPLC

  Psyllium Husk Powder.jpg

  Psyllium Husk powder (4).jpg


  Psyllium Husk powder (3).jpg


  Funkcije Psyllium Husk praha:

  Slično lekovima za sekvestraciju žučne kiseline. Osim toga, psyllium se koristi kao dodatak dijetetskoj terapiji u lečenju bolesnika sa blagom do umerenom hiperholesterolemijom. U kombinaciji sa drugim lekovima koji smanjuju holesterol, kao što su statini, psyllium pruža dodatnu korist za smanjenje holesterola i dobro se toleriše i ekonomično.

  1. Psilijumski efekti i koristi za hemoroide

  Mekana stolica ima veliku udobnost kada ima hemoroide. Psyllium može imati koristi od pacijenta sa hemoroidom omekšavanjem stolice za lako prolaz kroz analnu šupljinu.

  2. Psilijumske prednosti za visok krvni pritisak

  Britanski žurnal o ishrani izvijestio je studiju istraživačkog instituta Curtin Health Innovation Research o učincima 12-nedeljnog dodatka psyllium vlakana ili zdrave ishrane na krvni pritisak i arterijsku krutost kod osoba sa gojaznošću i gojaznošću. Prema ovoj studiji, zdrava ishrana je najbolji način za kontrolu ili smanjenje krvnog pritiska. Samo luska psilijuma nije uticala na značajnu korist u snižavanju krvnog pritiska, ali povećanje psilijumske luske može dodatno poboljšati kontrolu i smanjiti krvni pritisak kod hipertenzivnih pacijenata.

  3. Psilijumski efekti protiv visokog holesterola

  Utvrđeno je da je zdrava ishrana bogata rastvorljivim vlaknima pacijentima sa visokim holesterolom. Prema studijama, 5 grama ljuske psilijuma uzetih 3 puta dnevno pokazalo je značajno smanjenje ukupnog holesterola, nivoa LDL holesterola i triglicerida, dok se HDL holesterol značajno povećao bez značajnih neželjenih efekata.

  Psilijumska luska, uzimana u kombinaciji sa lekovima za smanjenje holesterola, kao što su statini, pruža dodatne pogodnosti u smanjenju nivoa holesterola.

  4. Psyllium Husk koristi za gubitak težine

  Studije i klinički izvještaji sugerišu da ljuska psilijuma nije lako svarljivo vlakno i apsorbuje vodu i žučne kiseline u želucu i crevima. Zbog ovakvog efekta, postoji osećaj potpunijih stomaka koji smanjuju glad i želje, a istovremeno sprečavaju reabsorpciju masnih kiselina za stomak.

  Kako uzeti:

  Ljuske se koriste u cjelosti u svom prirodnom stanju, ili osušene i seckane ili u prahu za lakšu potrošnju. U bilo kojoj od ovih formi one ih uzimaju mešanjem sa vodom ili sa drugim fluidom.

  1. Pedijatrija

  Najbolje je da djeca dobiju vlakna iz svoje dijete. Psilijumski dodatci se mogu dati samo po savjetu lekara.

  2. Odrasli:

  Za uzimanje psyllium luske ili semena: Dodajte 1 do 2 kašike psyllium luskica sa 8 uno stakla toplih voda, a zatim dobro pomešajte. Imajte na umu da psyllium brzo apsorbuje vodu i miješanje treba odmah uzimati ili u suprotnom postati previše debeo da proguta.

  Prilikom uzimanja komercijalno pripremljenog psilijuma, uzimajte u skladu sa uputstvima na nalepnici proizvoda. Pilsijum se može uzimati 30 minuta pre obroka za režim mršavljenja, dok se za druge svrhe psilijum može uzimati ujutro ili u toku spavanja.

 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: Psyllium Husk Powder, Kina fabrički dobavljač, visoke kvalitete, visoke čistoće, najbolje prodaje, odlične cijene, psyllium prah u prahu, ljuska psyllium, vlakna psyllium, prah psyllium, organski prah psyllium
Srodni proizvodi

Upit