Izomaltuloza, Palatinoza

Prodcut Ime: Isomaltuloza, Palatinoza
Latinski Ime: Pisum sativum Linn
Izgled: Bijeli prah
Veličina mreže: 80 Mesh
Cas broj: CAS13718-94-0
Ocena: Zdravstveni proizvodi
Naziv marke: LS-Herb
Metoda ispitivanja: HPLC

 • Opis
 • Pakiranje
 • Izomaltuloza, Palatinoza

  Isomaltuloza je prirodni sastojak meda i šećerne trske i ima vrlo prirodan slatki ukus. Isomaltuloza je posebno pogodna kao ne-kariogena zamena saharoze i pogodna je za proizvode za dijabetičare i prediabetske preparate.

  Kao i saharoza, Isomaltuloza se potpuno razblaži i obezbeđuje istu kaloričnu vrijednost od oko 4 kcal / g. Za razliku od saharoze, Isomaltuloseis je pogodan za zube i digestirao je mnogo sporije što nije dovelo samo do slabog glikemijskog odgovora, već i na produženo snabdevanje glukoze. Tako je izomaltuloza sporo oslobođeni ugljeni hidrat koji zbog toga pruža održivu snabdevanje energijom iz hrane i pića. Optimalno snabdevanje energijom je tema sve veće važnosti u istraživanju i razvoju proizvoda, jer ovo može igrati ulogu u zdravlju, ali i za fizičke i mentalne performanse.

  Isomaltuloza je bezbojna, bela, kristalna supstanca koja sadrži 1 molekulsku vodu u njoj. Kada izgubite vodu, doza se ne pojavljuje u kristalnom obliku. Izomaltuloza je 42% slatka kao šećerna trska i ne menja se s temperaturom. Isomaltuloza se može koristiti u industriji pića, bombona, kolača i vintage. Isomaltuloza ima istu količinu kalorija kao trska šećera, tako da može zadržati vrhunac šećera u krvi u dugom vremenu. Zato je Isomaltuloza pogodna za sportiste i studente.

  Prodcut Ime: Isomaltuloza, Palatinoza

  Latinski Ime: Pisum sativum Linn

  Izgled: Bijeli prah

  Veličina mreže: 80 Mesh

  Cas broj: CAS13718-94-0

  Ocena: Zdravstveni proizvodi

  Naziv marke: LS-Herb

  Metoda ispitivanja: HPLC


  Funkcije Isomaltulose, Palatinose

  1. Isomaltuloza ima dobru stabilnost i sigurnost

  Ima vrlo stabilnu strukturu i jaku hemijsku inertnost, tako da može održati izvorno stanje pod uslovima kiselog ili alkalnog. Isomaltuloza se ne varči suljem, želudačnom kiselinom i sokom pankreasa, ali polako se hidrolizuje u glukozu i fruktozu pomoću saharoze - izomaltaze do dolaska tankog creva i potpuno se apsorbuje crevnim vili, bez problema sa sigurnošću hrane. Obično će prouzrokovati dijareju jedu 30 g šećernog alkohola jednom, ali u potpunosti ne jedu 80 g izomaltuloze.

  2. Slatko izomaltuloza

  Isomaltuloza ima čistu slatkost sličnu saharoznoj supstanci visoke čistoće, a njegovi početni ukusi su brži od saharoze. Osim toga, njegova slatkoća je 42% saharoze, nježna i tačna, bez lošeg ukusa tokom i nakon što se jedu. I ima čistu slatku na različitim temperaturama, ne menja se.

  3 .   Ja somaltuloza može učiniti loše naloge

  Isomaltuloza je najverovatnije osećajana po pupčanim ukusima, a ne može se razgraditi adriamicinom pljuvačke u usnoj šupljini, stoga ne stvara neželjene mirise, čista slatka.

  4 .Iomomaltuloza Bing je prijatna za zub

  Isomaltuloza ne može da se koristi od mikroorganizama koji uzrokuju usne kavitete, i ne proizvode nerastvornu polidekstroso, tako da zubna ploča nije formirana, a ne rezultira raspadom zuba i problemima sa parodontalnim oboljenjem.

  5. Samaltulose Najbolji izbor nove zdravstvene i sportske hrane

  Isomaltuloza se može razgraditi u glukozu i fruktozu, ali je vrlo sporo, što neće uzrokovati značajno veći nivo šećera u krvi za dijabetičare. I oslobađa uravnoteženu energiju u ljudskom tijelu, tako da je vrlo pogodno za sportsko piće kao zaslađivač, hranu bez šećera, lekovi bez šećera i proizvodi za zaštitu zdravlja i tako dalje.

  6. I somaltuloza koja ima posebnu moždanu funkciju

  Glukoza u krvi i koncentracije insulina brzo nagore ili nadole, što će uticati na stabilnost funkcionisanja tela i mentalnog stanja. Međutim, posle intimulacije izomaltuloze, koncentracija glukoze u krvi i koncentracije insulina poboljšala se samo 10-20% i ostaje u toj državi dugo vremena. Osim toga, može nastaviti da isporučuje određenu glukozu. Tako unos izomaltuloze pomaže u stabilizaciji funkcije tela i mentalnog stanja, odražavajući posebne funkcije mozga.


 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: izomaltuloza, palatinoza, fabrički dobavljač u Kini, visok kvalitet, visoka čistoća, najbolje prodaje, odlična cena
Srodni proizvodi

Upit